+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 19 adet sonuç. 1 ile 19 arasi

Konu: Alıntı Mevzuu Hakkında (RiCa... Çok Önemli !!

Durum : RuHeFZa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    245

Alıntı Mevzuu Hakkında (RiCa... Çok Önemli !!

değerli arkadaşlarım ;

benim sizlerden küçük fakat önemli bir ricam olacak ..

forumda paylaştığımız konularda lütfen kaynak belirtelim ..paylaşılan yazının kime ait oldugınu yazalım..ben okuyacagım yazının ilk önce kime ait olduguna ve kaynagına bakıyorum ..konunun anlaşılabilirliği, güvenilirliği ve etkisi açısından bunu önemsiyorum..

elimizin altında google gibi sınırsız bir bilgi kaynagı var bunu kullanarak yazıların kime ait oldugunu ögrenebiliriz..

kul hakkı ve emeğe saygı açısından böyle olması gerektiği düşüncesindeyim..

teşekkürler..
    "...KaLPLeR aNCaK ALLaH⿿ı aNMaKLa HuZuR BuLuR..."

{Ra⿿d -28}

Durum : muselmansuffe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    0

Allah Razý Olsun..

Biliyor Musunuz, Kaynaðý Belli Olmayan Yazýlar Çoðu Forumda Paylaþýma Yasaktýr Aslýnda..
    Selçukîyim 20. Asırda Doğsam Da

Osmanlıyım Cumhuriyet Çocuğu Olsam Da

.๑๑۩۞۩۩۞۩muselmansuffe۩۞۩۩۞۩๑๑.

RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute RuHeFZa has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    245

dikkate aldýgýnýz için teþekkür ederim.. :)

{Ra⿿d -28}

Durum : ceveneburi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute ceveneburi has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    204

Çok haklýsýnýz kardeþim.Maalesef kendi adýma eklediðim konularýn kaynaðýný,yazarýný yazmýyordum bundan sonra dikkat edeceðim inþALLAH.

ALLAH razý olsun,uyarýnýz için.
    Rabbim, nihayeti olmayan rahmet hazinesinin kapısını, ihsân sofrasını herkese açmış iken, başkasına nasıl giderim? Kim istedi de vermedi? Kim geldi de, boş döndü? İstemesini bilmezsen, alamazsın. Huzuruna edeple çıkmazsan rahmetine kavuşamazsın!

Tecrübe Puanı
    245

duyarlılığınız için teşekkür ediyorum..Allah razı olsun...

{Ra⿿d -28}

Tecrübe Puanı
    245

ve hala RiCa ediyorum...

{Ra⿿d -28}

Durum : *karanfil* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute *karanfil* has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    352

abla eklemeye çalışıyorum kaynakları...
    eksiğimi gördüğünde bizzat uyarabilirsin. :) memnun olurum.
    İşte İstanbul...
    Kulaklarımda bir derin uğultu, hiç bitmeyecek..
    Karşıda kızkulesi,
    Gözleri yaşlı bir kadın gibi...
    Ve minareler çaresizliğimi haykırmakta Allah'a...
    Caddelerinde başım dönüyordu, gecelerinde ağladım..
    İstanbul...
    O büyük şehir...
    O mahzun şehir...
    İstanbul dedim de, seni hatırladım...

Durum : mr_taha isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute mr_taha has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    98

elden geldiğince uymaya çalışırız ama hepsini kaynağını arasakda bulamıyoruz
    mazur göreceksin artık kardeş arada :)))

Durum : Rain Soldier isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    222

alıntı yaptıklarınmızı da bence hangi siteden olduğunu hatta ahangi forum olduğuda olabilir. hiç yoktan paylaşımı araştırabilem gibi bi şansıız olabilir ..
    Sabaha kadar namaz kılmaktan ayakları şişen Peygamber(sav)'in , uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz.

Namaz kılmaktan çivi gibi, oruç tutmaktan da yay gibi olsanız haramlardan kaçınmadıkça ibâdetinizin lezzetini bulamazsınız.(hz.ömer)

Tecrübe Puanı
    245

kaynak yoksada alýntý oldugu yazýlsýn diyorum..

bilmiyorum belkide fazla detaycýyým fakat bu sekýlde belirtilmediði zaman yazý konuyu ekleyene aitmiþ gibi oluyor..:rolleyes:

{Ra⿿d -28}

Durum : Rain Soldier isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute Rain Soldier has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    222

Alıntı RuHeFZa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaynak yoksada alýntý oldugu yazýlsýn diyorum..

bilmiyorum belkide fazla detaycýyým fakat bu sekýlde belirtilmediði zaman yazý konuyu ekleyene aitmiþ gibi oluyor..:rolleyes:
    bencede .. alýntýýýýýýýýýýýý..
    Sabaha kadar namaz kılmaktan ayakları şişen Peygamber(sav)'in , uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz.

Namaz kılmaktan çivi gibi, oruç tutmaktan da yay gibi olsanız haramlardan kaçınmadıkça ibâdetinizin lezzetini bulamazsınız.(hz.ömer)

Durum : Lale isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Lale isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
    Tecrübe Puanı
    612

Hepimizin dikkat etmesi gereken bir husus aslında bu. Bazı yazılar var ki kime ait olduğu kolaylıkla bulunabilecekken yazılmıyor, hadi bulunamadı diyelim alıntı olduğunun belirtilmesi gerekli kesinlikle.

Teşekkürler Ruhefza bu önemli konuya parmak bastığın için...
    -Soluğu kesilse ateşin/
    suya çarpan gölgemiz kesilse/
    gün kesilse ortasından ihanet kesilse.
    Belki yarin efkar basmış yüzüne düşen cemredir
    halimiz elhamdülillah-

Tecrübe Puanı
    245

Ben teşekkür ederim Lale ...

düşüncelerinle düşüncelerime destek verdiğin için.. :))

{Ra⿿d -28}

Durum : muselmansuffe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute muselmansuffe has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    0

Kaynak Yazýlabilir..

Gazete, Yayýn Kuruluþu vs.

Bilinmiyorsa Alýntý Ýbâresi..

Ancak Forum vs Ýsmi Yazýlmamasý Rica Olunur..

Reklama Kaçmasýn.. :)
    Selçukîyim 20. Asırda Doğsam Da

Osmanlıyım Cumhuriyet Çocuğu Olsam Da

.๑๑۩۞۩۩۞۩muselmansuffe۩۞۩۩۞۩๑๑.

Tecrübe Puanı
    245

ve ben hala ýsrarla rica etmekteyim...

bu konuda biraz daha dikkatli olalým inþallah...

{Ra⿿d -28}

Durum : leyli mercan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute leyli mercan has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    138

hımm evet kaynak önemli yoksa batıl ,gerçek birbirine karışır zira şu devirde her kafadan ayrı fikir çıkmakta...
    ya rab belayı aſk ile kıl aſina beni,
    bir dem bile aſktan etme cüda beni...

Durum : nur-u dîde isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute nur-u dîde has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    497

çok önemli bir konu..

zaten herkes de bilir neyin doğru-yanlış olduğunu..(yani temennimiz bu)
    teşekkürler ruhefza..
    hayırla kalın...
    iڪے†∂ηßﺙℓ
    ''Tekbir;tekliftir.Secde ise;ilân-ı aşk.''

''Akıl;ne yaştadır,ne de başta..Akıl;yanıştadır,yanışta.'

Durum : Hüzün Seli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute Hüzün Seli has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    303

Bu konuda çok ilginç (ya da traji komik mi demeliyim bilmiyorum) olaylar yaşamış biri olarak bende şiddetle katılıyorum ikazınıza..Eğer yazar bulunamıyorsa bile basit bir alıntı ibaresi kullanmak çokta zor olmasa gerek...

Konu ve duyarlılığınız için teşekkürler...

Durum : dilşad isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute dilşad has a reputation beyond repute
    Tecrübe Puanı
    443

ben de katılıyorum,dikkat edelim inşaALLAH..
    mesela burada kendi fikirlerimiz içeriğinde olan bir konunun olduğu gibi başka bi forumda paylaşıldığını gördüm..
    şaşırdım,üzüldüm..
    altına dilşad yazsaydın bari mübareek:P
    bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum...

kenarda gördüm kendimi,telaşın içinde,ben bir hire imişim..gel etme ayyuka varsa bile dilruban aşksız faraza imişsin..

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri ve Seçenekler

Users Browsing this Thread

Şuan Bu Konuyu 1 Kullanıcı Gezmektedir. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir Üye)